empresa i qualitat

som E-LUX

EN CONSTANT EVOLUCIÓ

E-lux és una companyia líder en la indústria de líquids per a cigarrets electrònics a Espanya, creadora de més de 40 sabors àmpliament reconeguts, que inclouen icones de la indústria com: Tabacum i Purpurea, Mango, Vainilla, etc…

Els nostres productes estan fabricats, pensant en la seguretat dels consumidors. Els productes e-lux estan fets al nostre país amb matèries primeres de primera qualitat, adquirides a la UE i amb tots els certificats corresponents, aportant informació clara i contrastada sobre els seus components.

E-lux disposa de totes les anàlisis i certificacions per al compliment de la normativa europea TPD.

E-LUX ÉS UNA MARCA DE PRODUCTES DE VAPEIG CREADA EL 2013, PENSADA PER SATISFER AL VAPEJADOR QUE BUSCA QUALITAT I SEGURETAT.

QUALITAT I SERVEI

COMPLENT TOTES LES NORMATIVES EUROPEES

LA QUALITAT I EL SERVEI CONTINUARAN SENT LA NOSTRA FORÇA IMPULSORA A MIDA QUE EXPLOREM NOUS MERCATS.

Eliquids innovation sl es va fundar el 2013 amb el somni de crear productes de qualitat per al vapeig sota la marca e-lux i complint totes les normatives europees.

Des del seu inici, sense pretensions, el 2013 e-lux va sortir al mercat amb 12 sabors, amb el seu afany de desenvolupament i ampliant la seva cartera de productes, actualment és una de les empreses amb més varietat de productes del vapeig a Espanya. de gran acceptació entre el públic més exigent. Estem treballant des del 2013 com a indústries del vapeig líders a Espanya.

E-LUX també ofereix productes i formulacions personalitzades, fabricats amb el compromís d’una gestió de qualitat total.

El món del vapeig està en constant evolució i també està canviant per satisfer les necessitats creixents dels vapeadors. Estem compromesos amb la investigació contínua que condueix a solucions innovadores per als clients i el medi ambient.

A mesura que continuem creixent, seguim sent fidels al nostre compromís cap a la satisfacció completa del client. Als nostres punts de venda no només et serviran els productes, sinó que t’assessoraran amb una gran experiència i coneixement dels nostres líquids. El seu coneixement us ajuda a triar millor el líquid per a vostè.

La qualitat i el servei continuaran sent la nostra força impulsora a mesura que explorem nous mercats.

IDEA

El nostre equip de disseny sempre està creant noves fórmules.

CONCEPTE

Sempre som fidels als nostres orígens oferint productes de màxima qualitat.

DISSENY

Dissenyats per a la màxima sensació en vapejar.

NORMATIVA

Complim estrictament la normativa perquè els nostres productes siguin compatibles amb TPD.

TEST

Tots els nostres e-líquids abans de sortir al mercat són testejats pels nostres partners.